Ihanat kasvo- ja kauneushoidot  hoitolastamme

Meillä Pyynikin Helmi DaySpa:ssa kosmetologin hoitoja tekevät Alisa, Sanna ja Jere. 

Käytämme hoidoissamme suomalaisen Ekopharman sertifioitua luonnonkosmetiikkasarjaa. Se takaa tehoa ja tuloksia ihonhoitoon suomalaisten marjojen sekä ihon luonnollista suojamekanismia ja rakennetta vahvistavien aktiiviaineiden voimalla. Hoidoissa yhdistyvät suomalaisten marjojen aktiivisuus ja ravintorikkaus edistyksellisiin kemiallisiin kuorintoihin, joilla saadaan näkyviä tuloksia ihonhoidossa.

Lue lisää Ekopharman luonnonkosmetiikkatuotteista täältä

Varaa aika

Rauhoittavat, uudistavat ja kosteuttavat kasvohoidot

SOOTHING, RENEWING AND MOISTURIZING FACIAL TREATMENTS

KOSTEUTTAVA VADELMA KASVOHOITO

HYDRATING RASBERRY FACIAL 

 

75min. 89€

Ihoa runsaasti kosteuttava ja heleyttävä kasvohoito kaikille ihotyypeille. Vadelman B-vitamiinit edistävät ihon kosteudensitomiskykyä ja lisäävät ihon kimmoisaa täyteläisyyttä. Mekaaninen kuorinta kirkastaa ihoa tehden siitä tasaisen näköisen. Virkistävä voidenaamio tuo ihoon runsaasti kosteutta. Hoito on kosteusköyhän ja samean ihon pelastus.

PUHDISTAVA KARPALO KASVOHOITO

PURIFYING CRANBERRY FACIAL

 

75min. 89€

Syväpuhdistava kasvohoito kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle. Se sopii myös aknesta kärsivälle sekä runsaasti talia erittävälle iholle. Hoito sisältää tehokkaan alkupuhdistuksen ja syväpuhdistavan aktiivihiili-kuorinnan sekä tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen. Hoito auttaa tasapainottamaan, puhdistamaan ja kirkastamaan ihoa.

KUIVAN & COUPEROSAIHON HERUKKA KASVOHOITO

BLACKCURRANT FACIAL FOR DRY AND COUPEROSA SKIN

 

75min. 89€ 

Herkkää ja kuivaa ihoa rauhoittava ja ihon suojaa vahvistava kasvohoito. Kasvohoito rauhoittaa eri syistä johtuvaa ihon punoitusta ja täyteläiset hoitotuotteet edistävät ihon luonnollista suojaa. Hoitotuotteet sisältävät tehokasta C-vitamiinia, joka vahvistaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta. Kasvohoito ravitsee kuivaa ja herkkää ihoa ja auttaa kirkastamaan ja tasoittamaan ihon väriä.

ANTI-AGE TYRNIHOITO KASVOILLE

ANTI-AGE SEA BUCKTHORN FACIAL

 

75min. 89€

Aikuisen ihon uudistava ja napakoittava kasvohoito. Tyrniuute ja Q10 ehkäisee ihon valovaurioita ja ennenaikaista ikääntymistä. Kiinteyttävät peptidit ja aminohapot edistävät ihon kollageenin muodostumista ja silottavat ja napakoittavat ihoa. Hoidon vitamiinit edistävät solu-uusiutumista ja antioksidantit suojaavat aikuista ihoa.

Klassinen KASVOHOITO

CLASSIC FACIAL

 

60MIN. 68€

Kasvohoito aloitetaan ihoanalyysillä, jonka perusteella valitaan iholle sopivat tuotteet. Hoitoon sisältyy rae-, entsyymi- tai mieto happokuorinta, puhdistus, naamio ja tehovoide. Kosmetologi neuvoo sinua ihon kotihoidossa tai jatkohoidon suunnitelmissa. Klassinen kasvohoito soveltuu pikaiselle kävijälle tai nuorelle, ihonhoidon maailmaan tutustujalle.

tehokkaasti puhdistavat kasvohoidot

EFFECTIVELY PURIFYING FACIAL TREATMENTS

TIMANTTIHIONTA

DIAMOND SCRUB FACIAL

 

60min. 78 € (sarjahoidot 67 €/kerta) 

Timanttihionta parantaa ihon kuntoa ja ulkonäköä kuorimalla ihon ulointa kerrosta eli epidermistä. Hoito tehdään laitteella, jossa on erilaisia timanttikärkiä ja alipaineimu. Hoito auttaa esimerkiksi ihon epäpuhtauksiin, sameuteen, pigmenttiläiskiin, pintaryppyihin, laajentuneisiin ihohuokosiin ja pinnallisiin aknearpiin. Hionnan jälkeen kasvoille valitaan ihotyypille sopiva tehonaamio. Timanttihiontaa suositellaan 3-6 kerran sarjahoitona, mutta jo yhdenkin hoitokerran jälkeen iho näyttää tasaisemmalta ja kirkkaammalta.

ULTRAÄÄNI-puhdistus

ULTRASOUND FACIAL

 

60min. 78 € (sarjahoidot 67 €/kerta) 

Ultraääni-kasvohoito on tehokas ja hellävarainen ihoa syväpuhdistava hoito, jossa ääniaaltoja käytetään nostamaan ihon epäpuhtaudet pintaan. Puhdistuksen jälkeen ultraääntä käytetään ihotyypille sopivien, asiakkaan toiveiden mukaisten, teho- tai kosteutusaineiden imeyttämiseen. Ultraäänen aikaansaama stimulaatio tehostaa ihosolujen uusiutumista ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Suositellaan sarjahoitona.

Mikroneulaus

MICRO NEEDLING

Mikroneulaus 

MICRO NEEDLING

 

60MIN. 150€

Mikroneulaus on kosmeettinen toimenpide, jossa stimuloidaan ihon kollageenituotantoa pienten, steriileillä neuloilla tehtävien mikropistosten avulla. Pistokanavien kautta ihoon kuljetetaan myös aktiiviaineita, hualuronihappoa ja c-vitamiinia. Käsittely kiinteyttää ja tasoittaa ihon pintaa. Sillä voidaan vaikuttaa myös pigmenttimuutoksiin, ryppyihin ja aknearpiin. Hoitoa suositellaan sarjahoitona.

 

Mikroneulaus, MCCM, syvempien ryppyjen hoitamiseen

MICRO NEEDLING FOR TREATING DEEPER WRINGLES

 

60MIN. 180€

Mikroneulaus, MCCM, syvempien ryppyjen hoitamiseen

MICRO NEEDLING FOR TREATING DEEPER WRINGLES

 

60MIN. 180€

Mikroneulaus on kosmeettinen toimenpide, jossa stimuloidaan ihon kollageenituotantoa pienten, steriileillä neuloilla tehtävien mikropistosten avulla. Pistokanavien kautta ihoon kuljetetaan ilmeryppyjä relaksoivia aineita, sekä voimakkaita, ihon tukirakennetta aktivoivia aineita. Käsittely kiinteyttää ja tasoittaa ihon pintaa. Sillä voidaan vaikuttaa myös pigmenttimuutoksiin ja aknearpiin. Hoitoa suositellaan sarjahoitona.

 

 

Mikroneulaus, MCCM, hyperpigmentaatioon

MICRO NEEDLING AGAINST HYPERPIGMENTATION

 

60MIN. 180€

Mikroneulaus on kosmeettinen toimenpide, jossa stimuloidaan ihon kollageenituotantoa pienten, steriileillä neuloilla tehtävien mikropistosten avulla. Pistokanavien kautta ihoon kuljetetaan myös hyperpigmentaatiota, kuten maksaläiskiä ja pisamia, hajottavia ja estäviä aktiiviaineita, sekä solujen uudistumista stimuloivia aineita. Käsittely kiinteyttää ja tasoittaa ihon pintaa ja väriä. Sillä voidaan vaikuttaa myös, ryppyihin ja aknearpiin. Hoitoa suositellaan sarjahoitona.

 

Mikroneulaus, Clinicare EGF

MICRO NEEDLING CLINICARE EGF

 

60min. 180€

Mikroneulaus on kosmeettinen toimenpide, jossa stimuloidaan ihon kollageenituotantoa pienten, steriileillä neuloilla tehtävien, mikropistosten avulla. Pistokanavien kautta ihoon kuljetetaan yhtä tärkeimmistä epidermiksen kasvutekijöistä (EGF polypeptidi-1) sekä useita muita ihon uusiutumiseen ja kuntoon vaikuttavia tehoaineita. Tämä hoito soveltuu erityisesti veltostuneen, kosteusköyhän ja auringolle altistuneen ihon elvyttämiseen ja kiinteyttämiseen. Hoitoa suositellaan sarjahoitona.

neulaton mesoterapia

neulaton mesoterapia, koko kasvot

NEEDLELESS MESOTHERAPY, FACE

 

60MIN. 120€, nyt TUTUSTUMISTARJOUS 100€

Hoitomenetelmä, jossa vaikuttavia aineita imeytetään ihoon sähköimpulssien avulla. Hoitoon sisältyy ultraäänikuorinta. Kiinteyttää tehokkaasti ihoa ja parantaa ihon omaa elastiinin ja kollageenin tuotantoa. Vaikuttavat aineet valitaan ihon tarpeiden mukaan. Soveltuu myös hyperpigmentaation ja iho-ongelmien hoitoon. Ei aiheuta kipua, turvotusta tai mustelmia. Näkyviä tuloksia jo yhden hoidon jälkeen, mutta suositellaan sarjahoitona.

SARJAHOITO 4 X 60MIN. 350€

silmänympärysten neulaton mesoterapia ja tehohoito

EYE AREA NEEDLELESS MESOTHERAPY AND INTENSIVE TREATMENT

 

30MIN. 50€

Voit valita hoidon ainoaksi hoidoksi tai esim. jonkin kasvohoidon yhteyteen.

MEDIWAVE-TAKE TEN 

TAke ten

TAKE TEN

 

30MIN. 50€

Take Ten -kasvojenkohotus on hoitomenetelmänä aidosti veitsetön vaihtoehto kasvojen kohotukseen. Hoitomenetelmä on lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty. Se perustuu kasvolihasstimulaatioon ja on turvallinen ja kivuton. Take Ten toimii ainutlaatuisella, patentoidulla Baxendale Wave -sähköaallolla. Menetelmä on kehitetty nimenomaan kasvolihasten kunnon, toiminnan, verenkierron ja aineenvaihdunnan parantamiseen. Kasvojen lihasmassa kasvaa ja palautuu entisiin mittoihinsa. Kasvolihasten kuntoutuessa rypyt ja juonteet loivenevat. Kasvoja kohottava vaikutus on konkreettinen ja näkyviin tuloksiin päästään nopeasti. Aineenvaihdunnan vilkastuessa kasvot saavat takaisin takaisin nuorekkaan ja elinvoimaisen värinsä. 

Lihas tarvitsee vahvistuakseen säännöllistä harjoitusta. Siksi parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla. Sarjahoidon jälkeen ylläpitohoitoja voidaan tehdä harvemmin.

Ensimmäinen kokeiluhoito tai hoito muun kasvohoidon yhteydessä 28€

take ten 10x sarjahoito

TAKE TEN x 10

 

10 x 30min. 420€

Take Ten sarjahoito tulee tehdä 8 viikon aikana ja se maksetaan ensimmäisellä kerralla. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi sarjahoidon käyntien väli on suositeltavaa olla 2-4 vuorokautta.

Jalkahoidot

FOOT TREATMENTS

Täydellinen jalkahoito

FULL PEDICURE

 

75 min. 85 € 

Kylpy, kovettumien poisto, koko jalkaterän kuorinta, kynsien leikkaus ja hoito, kynsinauhojen hoito, hieronta, tehovoide ja kynsien lakkaus.

Geelilakkaus jalkahoidon yhteydessä 45min 50€

Perusjalkahoito

BASIC PEDICURE

 

60 min. 60 € 

Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä voide. Ei sisällä kynsien lakkausta

Vartalohoidot

FULL BODY TREATMENTS

De-Stress - kokovartalohieronta

DE-STRESS FULL BODY MASSAGE

 

90 min. 95 € 

Aluksi vartalo kuorintaaan verenkiertoa vilkastuttavalla kuivaharjauksella. Sitten seuraa kevyt hieronta klassisen hieronnan menetelmin, luomuöljyllä. Lopuksi Ihon pinnan hermopäätteitä hellitään lämpimillä luonnonkivikuulilla pyöritellen. Tässä hoidossa saat sekä uudistuneen ihon että rentouttavan hetken, kaukana kiireestä.

Duo basic YHDISTELMÄhoito

DUO BASIC COMBINATION TREATMENT

 

60 min. 145 € 

Hoito kiireiselle. Kaksi hoitoa lyhyemmässä ajassa. Klassinen kasvohoito ja perusjalkahoito toteutetaan samanaikaisesti, kahden kosmetologin tekemänä. 

Varaukset vain puhelimitse.

 

Duo luxus-YHDISTELMÄhoito

DUO LUXUS COMBINATION TREATMENT

 

105 min. 185 € 

Luxushoito kiireiselle. Kaksi hoitoa lyhyemmässä ajassa. Sinun ihollesi sopiva laaja kasvohoito ja hemmotteleva, täydellinen jalkahoito. Sisältää kynsien lakkauksen ja pienen kynsilakan mukaan. Geelilakkaus varpaankynsiin lisämaksusta. Hoidot toteutetaan samanaikaisesti, kahden kosmetologin tekemänä.

Varaukset vain puhelimitse.

Selän puhdistus

BACK CLEANSING

selän mekaaninen puhdistus

MECHANICAL BACK CLEANSING

 

60 min. 69 € 

Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, rauhoittava naamio ja loppuvoiteet. Hoidon suorittaa kosmetologi.

Selän ultraäänipuhdistus

BACK CLEANSING WITH ULTRASOUND

 

60 min. 69 € 

Alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, tasoittava naamio ja loppuvoiteet. Hoidon suorittaa kosmetologi.

Manikyyrit

MANICURES

manikyyri

MANICURE 

 

45 min. 45 € 

Käsien kuorinta ja naamio. Kynsinauhojen ja kynsien siistiminen ja hoito. Ei sisällä lakkausta.

 

manikyyri lakkauksella

MANICURE WITH POLISHING

 

60 min. 52 € 

Käsien kuorinta ja naamio. Kynsinauhojen ja kynsien siistiminen ja hoito. Hoitoon sisältyy Orlyn, kynttä hoitava värilakkaus.

 

MANIKYYRI MY MAGIG GEELILAKKAUKSELLA

MANICURE WITH GEL POLISHING

 

75 min. 55 € 

Kynsinauhojen, kynsien siistiminen ja hoito. Kynsien geelilakkaus. Geelilakkauksessa kynnen pinta käsitellään ensin viilalla, levitetään geelilakka joka kovetetaan led-valolla. Kaunis, tasainen lakka säilyy kynnellä useita viikkoja. Ei sisällä vanhan lakan poistoa/huoltoa, eikä pituutta lisätä.

 

geelilakkaus huolto

GEL POLISH FILL

 

75 MIN. 60 € 

Kuten manikyyri My Magig geelilakkauksella, mutta sisältää vanhan lakan poiston ja uuden lakan levityksen.

 

geelilakkauksen poisto

GEL POLISH REMOVAL

 

60 min. 50 € 

Manikyyri ja geelilakkauksen poisto. Ei sisällä uutta lakkausta.

Muut kosmetologin palvelut

OTHER BEAUTICIAN SERVICES

Ripset ja kulmakarvat

LASHES AND BROWS

 • Ripsien värjäys 15 min.

  28 €

 • Kulmien värjäys ja muotoilu 15 min.

  28 €

 • Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu 30 min.

  37 €

 • Ripsien värjäys kasvohoidon yhteydessä 15 min.

  15 €

 • Kulmien värjäys ja muotoilu kasvohoidon yhteydessä 15 min.

  15 €

 • Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu kasvohoidon yhteydessä 30 min.

  20 €

 • Ripsien kestotaivutus 45 min.

  50€

 • Ripsien kestotaivutus ja värjäys 60 min.

  70 €

 • Kulmien laminointi 45 min.

  50€

 • Kulmien laminointi ja värjäys 60 min.

  70€

 • Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi 75 min.

  85€

 • Ripsien kestotaivutus ja kulmien lamoinoiti värjäyksillä 105 min.

  120€

Sokeroinnit

SUGARINGS

 • Säärien sokerointi 40 min.

  40 €

 • Reisien sokerointi 40 min.

  40 €

 • Säärien ja reisien sokerointi 75 min.

  75 €

 • Bikinilinjan sokerointi 45 min.

  40 €

 • Kainaloiden sokerointi 30 min.

  39 €

 • Bikini + kainalot 75 min.

  72 €

 • Sokerointi paketti (bikinilinja, kainalot, sääret) 100 min.

  100 €

 • Käsivarsien sokerointi 40 min.

  42 €

 • Kasvojen sokerointi 15-45 min.

  10-35 €

 • Brasilialainen sokerointi 45 min.

  85€

 • Brasilialainen sokerointi (huolto, alle 4vko:a) 45 min.

  65€