Hieronta hoitaa ja ehkäisee lihasvaivoja

Hieronta on vanha perinteinen hoitomuoto sekä yksi yleisimmin käytetyistä hoidoista tuki- ja liikuntaelinongelmien hoidossa. Erilaiset särky- ja kiputilat, lihaskireydet ja -krampit sekä käsien tai sormien puutumiset voivat helpottua hieronnalla. Hieronta sopii lähes kaikille ja sitä voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevänä hoitona. Hierontaotteita ja voimaa säädellään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Hieronta on tehokas ja miellyttävän tuntuinen kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka edistää, ylläpitää ja korjaa kehon toimintakykyä.

 

Varaa aika

urheiluhieronta auttaa palautumaan

Urheiluhieronta sopii kaikille liikuntaa harrastaville hyötyliikkujasta kilpaurheilijoihin. Urheiluhieronnan tarkoitus on edistää lihasten palautumista rasituksesta, ennaltaehkäistä rasitusvammoja ja valmistaa lihas ottamaan uusi harjoitus mahdollisimman hyvin vastaan. Urheiluhieronnalla voidaan myös ennaltaehkäistä vammojen syntyä lisäämällä lihasten ja jänteiden elastisuutta. Ammattitaitoinen urheiluhieroja osaa valita joka tilanteeseen sopivat hierontatekniikat. Samalla urheiluhieroja antaa asiakkaalle ohjeita omatoimiseen lihashuoltoon, kuten esimerkiksi lihasvenyttelyihin.

Meillä on tarjolla, urheiluhieronnan ohella, myös Dry needling eli kuivaneulaus terapia. Dry needling on akupunktioneuloilla tehtävää pehmytkudoksen trigger-pisteiden stimulaatiota. Trigger-pisteet ovat herkkiä tai kipeitä pisteitä lihaksessa. Myös pinnallisempaa neuloitusta käytetään hoidettaessa esimerkiksi nivelalueen oireita ja heijastekivun alueita. Dry needling- terapiaa meillä antaa Tiina. Hoito tulee varata varausjärjestelmästä urheiluhieronnan lisäpalveluna.

 

Varaa aika

shiatsu ja raskausajan hieronta

SHIATSU on koko kehon hoito. Perustuu Qi:n eli elämänenergian virtaukseen. Shiatsun juuret ovat perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä. Hoidossa päämeridiaanit, ja tarvittaessa akupisteitä, käydään läpi käsillä painaen ja kehoa venytellen. Hoito on elintoimintoja tasapainottava, elinvoimaa lisäävä, stressiä poistava ja avaava. Shiatsu tehdään rennot vaatteet päällä, jotta hoidossa olevat venytykset ovat mahdollisia tehdä. Hoidon tekee luontaishoitaja Tuula.

Raskausajan hieronta on lempeä, hellävarainen ja rentouttava, jossa tuleva äiti saa rentoutua ja pysähtyä kehonsa ääreen rauhassa. Tämä tukee äidin ja vauvan molempien hyvinvointia. Hieronnassa käytetään luonnonmukaisia öljyjä. Raskausajan hieronta rentouttaa tulevaa äitiä, helpottaa turvotuksia ja kiputiloja. Hoito valmistaa äitiä tulevaan synnytykseen ja se tehdään tulevan äidin sen hetkisiä tarpeita kuunnellen. Hoidon tekee luontaishoitaja luonnonmukaisin ottein. Raskausajan hieronta sopii kaikille terveille odottaville äideille.

 

Varaa aika

music massage

Back to 80´´s

Tämä uutuus hieronta viedään aivan uuteen ulottuvuuteen. Muokkaava hieronta on käsikirjoitettu 80-luvun kappaleisiin. Hieronta paineistetaan ja rytmitetään musiikin mukaan, joka tuo aivan uuden ulottuvuuden hoitoon. Hieronnassa keskitytään silti musiikin ohella ongelma-alueiden hoitoon.  Tämä on jokaisen musikaalisen ihmisen pakko kokea!

piano & strings

Tässä uutuus hieronnassa pääset klassisen musiikin syvään päätyyn. Muokkaava hieronta on käsikirjoitettu klassisiin piano & strings kappaleisiin. Hieronta paineistetaan ja rytmitetään musiikin mukaan, joka tuo aivan uuden ulottuvuuden hoitoon. Hieronnassa keskitytään silti musiikin ohella ongelma-alueiden hoitoon.  Tämä on jokaisen musikaalisen ihmisen pakko kokea!

Hinnasto

 • Urheilu hieronta 30 min

  45 €

 • Urheilu hieronta 60 min

  60 €

 • Urheilu hieronta 75 min

  70 €

 • Urheilu hieronta 90 min

  85 €

 • Urheilu hieronta 120 min

  95 €

  Lokakuun tarjous!

 • Klassinen hieronta 60min

  58€

 • Klassinen hieronta 75min

  70€

 • Klassinen hieronta 90min

  85€

 • Klassinen hieronta 120min

  95€

  Lokakuun tarjous!

 • Shiatsu 120min

  155€

 • Raskausajan hieronta 60min

  85€

 • Raskausajan hieronta 90min

  125€

 • Music Massage 45min "back to 80´s"

  65€

 • Music Massage 45min "Piano & Strings"

  65€

Osta lahjakortti